Tesis
Conferencias y congresos
Artículos

Sánchez, Guillem (2015). La polivalència periodística a les agències de notícies. Barcelona, Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

Justel, Santiago (2015). ¿Interés público o interés del público? Periodismo, mercado y democracia en la era de la analítica web. Barcelona, Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

Pérez, Susana (2016). Usos periodísticos de Twitter. Barcelona, Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

Viounnikoff Benet, Nadia A. (2017). Narrativa visual del liderazgo político en campaña electoral. Departamento de Ciencias de la Comunicación. Universitat Jaume I de Castelló. Director: Andreu Casero Ripollés

Martorell Bisbal, María Josefa (2017). La comunicació en situacions de crisi o d’emergència i el seu impacte en Internet en el marc del dilema moral. Departamento de Ciencias de la Comunicación. Universitat Jaume I de Castelló. Director: Andreu Casero Ripollés